Kuulumisia

04.12.2023

Tervehdys kaikille! Muutamia kuulumisia kuluneelta syksyltä sekä katseita tulevaan:

Elokuussa Trumpettikilta myönsi kunniajäsenyyden Pori Sinfonietasta eläköityneelle trumpettitaiteilija Jorma Nurmiselle. Paljon onnea Jorma ja antoisia eläkepäiviä!

Suomen trumpettikilta ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestettiin 19.11.2023 Keskustakirjasto Oodissa sekä etäyhteyksin. Kokouksessa valittiin hallitus kaudelle 2023-24 ja ideoitiin alkavan kauden toimintaa. Hallituskokoonpanoon ei tullut muutoksia edelliskauteen verrattuna.

Yhdistyksen päätoimittaja Harri Aavaharjun ehdotuksesta pohdittiin jäsenlehden tilaa ja yksimielisen äänestyksen perusteella kokouksessa päätettiin, että numerosta 4/2023 Kilta-Sanomat julkaistaan avoimesti siten, että se on kaikkien halukkaiden saatavilla. Aiemmin jäsenlehti on lähetetty sähköpostitse vain yhdistyksen jäsenmaksun maksaneille jäsenille.

Yksi alkavan kauden suuri ponnistus tulee olemaan kesäkuun alussa järjestettävä luonnontrumpetin rakennuskurssi. Kurssi järjestetään Raisiossa 3.–9.6.2024 ja lisätietoja tästä seuraa pian! Vastaavanlainen kurssi on järjestetty Suomessa aiemminkin ja järjestämisapuna tälläkin kertaa on suomalaisen luonnontrumpetinsoiton isä Juhani Listo.